ІНФОРМАЦІЙНИЙ БЮЛЕТЕНЬ ЛЬВОВА ЗА СІЧЕНЬ 2015

04.02.2015
Автор: Lviv Convention Bureau

Підготовлено календар основних міських заходів на 2015 рік

LCB спільно із партнерами підготували календар основних міських подій на 2015 рік. Календар стане у нагоді не лише організаторам ділових заходів, а й його учасникам. Завчасне планування дозволить організаторам обрати вигідну локацію для заходу, а також супровідну програму для делегатів. Календар оновлюється і його можна переглянути на сайті lvivconvention.com.ua в розділі «Запланувати свій захід» – «Календар подій».

Відбулося обговорення маркетингового плану Львова у діловій гостинності

15 січня відбулось засідання групи експертів, на якому обговорювався  маркетинговий план Львова у сфері ділової гостинності на 2015-2017 роки. Під час зустрічі було презентовано світові та європейські тенденції конференц-туризму, результати соціологічних досліджень ділового туризму Львова. Присутні обговорили ключові питання галузі та визначили цільові ринки, які можуть бути пріоритетними у 2015  році.

21 січня команда LCB презентувала також сферу ділової гостинності для місцевих ЗМІ. Оскільки це була перша зустріч по тематиці конференц-індустрії, то журналісти жваво цікавились темою та обговорювали отримані дані.

LCB з робочим візитом відвідали Конгрес-центр ICE Kraków

На запрошення конгрес-центру ICE Kraków, команда Lviv Convention Bureau відвідала новозбудований центр, щоб познайомитись із конференц-потужностями будівлі та супровідними послугами.  ICE Kraków, загальною площею 36 000 кв. м, дозволяє прийняти 3 200 осіб одночасно. Із моменту відкриття (16 жовтня 2014 року) і до кінця грудня конгрес-центр уже прийняв 61 000 відвідувачів.

АНОНС

11-12 лютого Lviv Convention Bureau представлятиме Львів на одній із ключових подій конференц-індустрії – Convene (www.convene.lt), який уже втретє пройде у Вільнюсі. На цій виставці-продажі протягом двох днів більш ніж 160 покупців зустрінуться з постачальниками з країн Балтійського моря, а також з гостями з Білорусі, України та Словаччини. Львів уже має підтвердження ділових переговорів із понад 35 потенційними організаторами подій.

Спеціально до виставки підготовлено новий промо-каталог міста «Lviv – Europe’s Last Hidden Gem. Conference Planning Guide», загальним тиражем 1000 примірників. У додатку надсилаємо вам також електронну версію промо-каталога.

11 березня відбудеться перша міська МІСЕ конференція «Конференц-індустрія: перспективи та напрямки розвитку Львова». В програмі конференції – презентації польських колег у галузі МІСЕ-індустрії, представлення маркетингового плану Львова на 2015-2017 роки, а також робота у трьох секціях: туристичні оператори, готелі, університети та унікальні заклади. Більш детальна інформація про програму та участь у конференції буде доступно на сайті lvivconvention.com.ua із 9 лютого.

ІНФОРМАЦІЙНИЙ БЮЛЕТЕНЬ ЛЬВОВА ЗА СІЧЕНЬ 2015

Статьи по темам

Последние статьи

Статьи по темам