У Львові вийшло оновлене видання Путівника ділової гостинності англійською мовою

09.02.2016
Автор: Прес-служба ЛКП «Агенція з підготовки подій»

Путівник ділової гостинності Львова (Lviv Meeting Planners’ Guide) акумулює усю необхідну інформацію, пов'язану з організацією ділових заходів у місті. Цільовою аудиторією путівника є іноземні організатори ділових заходів, а його формат представляє загальноприйняту світову практику, апробовану та перевірену. У Львові такий довідник видається втретє - перше видання англійською мовою побачило світ у 2014 році, а у 2015 році було видано Путівник ділової гостинності Львова українською мовою. Ініціатором та реалізатором видання Путівника є Lviv Convention Bureau.

Цього року до англомовного путівника увійшли 83 заклади чотирьох категорій:  10 унікальних закладів, 11 навчальних закладів, 47 готелів та 15 закладів іншого типу, що знаходяться у Львові та Львівській області і пропонують свої послуги організаторам конференцій та інших ділових заходів. У путівникові також описано заклади харчування, із зазначенням  їхньої місткості та особливостей кухні. Путівник містить корисну інформацію про супутні конференц-послуги, такі як кейтеринг, технічне забезпечення, транспортне обслуговування,  а також ідеї для проведення дозвілля.

«Путівник - це дуже корисна річ для організаторів подій. Він економить дуже багато часу та зусиль і містить практично всю необхідну інформацію. До прикладу, дуже легко обрати конференц-зал, адже в путівнику згадані всі заклади з детальними характеристиками. Хоча я львів'янка і Львівський медіа форум ми організовуємо вчетверте, путівник і далі - мій помічник», - каже Світлана Блінова, координатор Львівського медіа форуму.

Путівник буде розповсюджуватись під час В2В зустрічей на галузевих міжнародних виставках: Convene (Литва) – лютий, IMEX (Німеччина) – квітень, IBTM (Іспанія) – листопад. Окрім цього він буде вручатись під час прийомів офіційних делегацій, відвідин інших міст із робочими візитами, надаватись для проведення прес-турів для іноземних журналістів цільових ринків та спеціалізованих видань,  а також буде розміщений у вільному доступі на офіційному туристичному сайті, офіційному інвестиційному сайті, сайті ділової гостинності lvivconvention.com.ua. Тираж видання становить 1 000 примірників.
 

У Львові вийшло оновлене видання Путівника ділової гостинності англійською мовою

Статьи по темам

Последние статьи

Статьи по темам