У Львові відбулася МІСЕ конференція «Архітектура конференції»

01.04.2016
Автор: Прес-служба ЛКП «Агенція з підготовки подій»

3 березня у Львові відбулася профільна конференція для представників ринку ділової гостинності «Архітектура конференції». Цьогорічна подія присвячена архітектурі конференції, світовим МІСЕ трендам, причинам, які мотивують організаторів проводити, а учасників відвідувати конференції, а також питанням формування бюджету та фінансових ризиків при проведенні ділових подій.

Захід зібрав близько 80-ти учасників ринку ділової гостинності, серед них були як безпосередні організатори конференцій, так і постачальники конференц послуг, представники готелів та туристичного бізнесу. Спікерами конференції стали провідні експерти галузі ділової гостинності та досвідчені організатори подій з України, Польщі та Австрії.

Розпочав конференцію генеральний секретар асоціації «Конференції та конгреси в Польщі» Славомір Врублевський, який виступив із доповіддю про архітектуру конференції, яка розкривала ролі учасників ринку конференц послуг. Оксана Баюк, консультант з маркетингу та стратегій компанії Quantum Leap GmbH (Відень, Австрія) поділилася світовими трендами МІСЕ індустрії.

Про психологію учасників конференцій розповідав головний лікар Львівської обласної психіатричної лікарні, Почесний Амбасадор Львова Олександр Фільц. Юрій Ри’фяк, координатор з комунікацій міжнародного конгресу «Апімондія 2013» ділився досвідом проведення міжнародного конгресу «Апімондія 2013» і пояснював які потреби виникають у асоціацій при проведенні їхніх заходів.

Оскільки одним із МІСЕ трендів є все більший перехід у digital сферу, то заключну доповідь Ростислава Чайки, засновника та генерального директора Tech Business School, Lviv Startup Club та організатора понад 60 конференцій учасники слухали через skype зв’язок з Каліфорнії, де перебував Ростислав. Ще одним трендом є використання різноманітних технологічних новинок, зокрема мобільних додатків. Ті, хто не мав змоги відвідати конференцію могли онлайн слухати доповіді Славоміра Врублевського та Оксани Баюк, які були доступні у режимі живого перегляду через мобільний streaming додаток і транслювалися через Twitter канал Lviv Convention Bureau.

Про те, як розвивати конференц індустрію міста та збільшувати кількість великих ділових подій дискутували і учасники панельної дискусії, у якій взяли участь заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко, директор Львівського медіафоруму Остап Процик, директор Міжнародного аеропорту Львів імені Данила Галицького Тетяна Романовська та заступник керівника компанії «Дік Арт» Оксана Сидор. Після цього учасники мали можливість попрацювати у групах і представити свої напрацювання та погляди щодо розвитку ділового туризму у Львові.

Узагальнюючи результати панельної дискусії та роботи в групах, можна зробити висновок, що основні напрямки, над якими потрібно працювати, щоб перетворити Львів на потужну МІСЕ дестинацію, це створення сильного професійного середовища, покращення інфраструктури та побудова конгрес-холу, проведення тренінгів та воркшопів для організаторів, розвиток авіа сполучення зі Львовом, промоція міста серед організаторів конференцій.

«Архітектура конференції» - уже друга МІСЕ конференція, яку щорічно проводить Lviv Convention Bureau.

Презентації спікерів можна завантажити за посиланням.

Відео-запис доповіді Славоміра Врублевського є за посиланням.

У Львові відбулася МІСЕ конференція «Архітектура конференції»

Статьи по темам

Последние статьи

Статьи по темам